Rendez-vous hotel / love hotel / Antwerpen (Boom) / Roomotel

golden-lines
DISCRETE PARKING 24/7 OPEN
DISCRETE PARKING 24/7 OPEN
SHORT STAY IN STYLE
DISCRETIE, HYGIËNE & KWALITEIT
> 17 KAMERS MET AIRCO <
roomotel def gold slogan boom (1)

Discreet kameren

In Roomotel kan u een romantische kamer boeken zonder dat iemand het te weten komt! Wij hebben aan alles gedacht om zo discreet mogelijk te kameren.

100% anoniem

In Roomotel kunt u discreet en anoniem afspreken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat iemand in uw omgeving iets zou merken. Zelfs ons reserveringssysteem is volledig automatisch. U hoeft zelfs niet in contact te komen met onze medewerkers.

Kamer boeken

U hebt de mogelijkheid om, eens op de parking aangekomen, een kamer te reserveren aan de automaat. Om geen digitale sporen achter te laten, kunt u ook contant betalen. U krijgt een code waarmee u zowel het hotel als uw kamer kunt openen. Indien uw gast later is, kan u hem/haar makkelijk binnenlaten. Uiteraard kan u ook makkelijk een kamer boeken via onze site.

De kamers

Roomotel bezit een groot aanbod aan verschillende kamers. Onze premium en luxe kamers zijn allemaal uitgerust met een ruime douche en een luxueus bed. In onze elite suite kan u zelfs genieten van een romantisch bad. Bovendien zijn onze kamers allemaal te boeken voor 3, 4 of 8 uur. Verwen uw afspraakje onder andere met een heerlijk drankje of hapje dankzij onze roomservice.

Hallo

Stel uw vraag aan Nadine!