Rendez-vous hotel / love hotel / Antwerpen (Boom) / Roomotel

golden-lines
DISCRETE PARKING 24/7 OPEN
DISCRETE PARKING 24/7 OPEN
SHORT STAY IN STYLE
DISCRETIE, HYGIËNE & KWALITEIT
> 17 KAMERS MET AIRCO <
roomotel def gold slogan boom (1)

Discreet afspreken bij Antwerpen

In Roomotel kan u snel en anoniem afspreken met uw date. De privacy van onze klanten staat centraal. Wij doen er dan ook alles aan om deze te waarborgen. Geniet hier zorgeloos van uw intiem moment

Discreet parkeren

Bij Roomotel willen we dat u zich op uw gemak voelt en geen zorgen hoeft te maken over uw privacy. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw wagen achteraan op onze niet-zichtbare parking te zetten. Zo kunt u ongemerkt en met een gerust hart binnengaan.

Discreet reserveren

Reserveren in Roomotel is niet noodzakelijk. U kan hier 7 dagen op 7, 24 uur op 24 terecht. U kunt op een discrete en volledig automatische manier uw kamer boeken. U maakt een keuze uit onze premium, luxe of elite suite op de eerste of tweede verdieping. De beschikbare kamer wordt u meteen toegewezen. U mag uw verblijf zowel met kaart als cash betalen. De kamers worden automatisch geopend.

Onze kamers

Ons rendez-vous-hotel heeft verschillende kamers. Onze premium en luxe kamers zijn allemaal uitgerust met een royale douche en een luxueus bed. In onze elite suite kan u zelfs genieten van een romantisch bad. Bovendien zijn onze kamers allemaal te boeken voor 3, 4 of 8 uur. Verwen uw afspraakje onder andere met een heerlijk drankje of hapje dankzij onze roomservice.

Hallo

Stel uw vraag aan Nadine!