Rendez-vous hotel / love hotel / Antwerpen (Boom) / Roomotel

roomotel def gold slogan boom (1)

Daghotels Vlaams Brabant

Daghotels in Vlaams Brabant gezocht? Boek onze kamers voor een paar uur, bijvoorbeeld om discreet en
anoniem af te spreken. Of om zelf gewoon even bij te komen, ook als u het daghotel
(https://roomotel.be/daghotel) ’s morgens of midden op de dag nodig heeft.
Met ons daghotel in Antwerpen (https://roomotel.be/daghotel-antwerpen) zorgen we ervoor dat u de kamers ook kunt boeken als u daar niet meteen heel de nacht gebruik van wilt maken. Dus zoekt u naar een mogelijkheid om de kamer een paar uur te boeken, op het moment dat het u uitkomt? Dat is precies wat we aanbieden.

Vanaf 3 uur te boeken

De kamers van ons daghotel in Vlaams Brabant zijn al vanaf 3 uur te boeken. En wilt u 4 uur of bijvoorbeeld 8 uur verblijven? Ook dat is mogelijk, zodat u daar helemaal vrij in bent. Bovendien is ons daghotel goed bereikbaar vanuit West Vlaanderen en een groot deel van de rest van België. Het is makkelijk aan te rijden vanaf de A12 en de E19, waarna u meteen achter het rendez-vous hotel gebruik kunt maken van de parking. Dat kan ook helemaal discreet en anoniem, omdat de parking natuurlijk niet zichtbaar is vanaf de weg.

Makkelijk bereikbaar: bij Antwerpen

Zoekt u naar daghotels in Vlaams Brabant of in ieder geval in de buurt van Antwerpen? We zorgen er als daghotel in België (BE) voor dat we makkelijk bereikbaar zijn. Vervolgens parkeert u meteen achter het rendez-vous hotel, om via de automaat op de parking een kamer te openen. En ontvangt u daarna een gast of een date? U kunt die ongemerkt naar binnen laten gaan, gewoon door de kamer met een code op afstand te openen. Het is dan voor niemand duidelijk dat het bezoek voor u is. Zo kunt u anoniem en discreet afspreken, om zeker te weten dat anderen daar niet van op de hoogte zijn.

Daghotels Vlaams Brabant

Zoekt u naar daghotels in Vlaams Brabant, bijvoorbeeld om daar af te spreken zonder dat iemand anders dit hoeft te weten? Het kan helemaal discreet en anoniem, ook omdat het niet nodig is om online alvast een reservering te doen. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u op de parking gebruik kunt maken van de automaat. Het is de makkelijkste manier om de kamer te openen, waarna u er voor 3, 4 of 8 uur gebruik van kunt maken.
Direct reserveren of nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0479 12 12 65, stuur ons een e-mail naar info@roomotel.be of kom langs aan de Antwerpsestraat 367 in Boom. U parkeert niet-zichtbaar vanaf de weg en we zullen altijd discreet contact opnemen!